Ingrediente:
- o ceapa mare
- un morcov mare
- o gulie
- o radacina de patrunjel
- o radacina mica de telina
- o radacina de pastarnac
- tulpini si frunze de la o conopida sau jumatate de varza mica (optional)
- 2-3 cartofi
- patrunjel
- sare
- ulei
Preparare:
Se curata si se spala legumele.
Se taie bucati si se pun la fiert pe rand: ceapa, morcovul, ardeiul, radacinile si gulia.
Mi-au ramas niste frunze si tulpini de la o conopida si m-am gandit sa nu le arunc asa ca le-am pus in supa (au gust de varza).
Dupa ce aproape au fiert se adauga cartofii.
Dupa ce au fiert si cartofii se adauga uleiul si sucul de rosii si se potriveste de sare.
La final dupa ce oprim focul se adauga patrunjelul tocat nu prea marunt.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu