Ingrediente:
-o vanata (fara samburi)
-un dovlecel
-2-3 rosii mari
-2-3 cepe mari
-cca. 200 ml suc de rosii
-patrunjel
-3-4 catei usturoi
-cimbru
-2-3 foi de dafin
-2-3 linguri ulei
-sare
-piper
Preparare:
Intr-un tocator se adauga uleiul, patrunjelul, usturoiul curatat, cimbrul, sare si piper dupa gust si se maruntesc.
Legumele se taie felii egale nici prea groase nici prea subtiri. Puteti folosi mai multe legume depinzand de vasul in care gatiti.
Intr-un vas termorezistent se pune sucul de rosii apoi se adauga legumele cate o felie din fiecare una langa alta in picioare. Se adauga foile de dafin printre ele apoi se ung peste tot cu uleiul aromat.
Se dau la cuptor 45-60 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu