-carne tocata de vita
-usturoi granulat
-boia dulce si iute
-sare
-piper
-salata verde
-rosii
-rosii
-cascaval
-castraveti murati
-paine rotunda mare*
-ketchup
-maioneza
Preparare:
Se feliaza legumele si cascavalul.
Painea se taie pe orizontal in jumatate si se adauga salata verde si felii de rosii pe partea de jos.
Painea se taie pe orizontal in jumatate si se adauga salata verde si felii de rosii pe partea de jos.
Intr-un vas se amesteca carnea cu condimentele apoi se formeaza cu mana uda forma rotunda de dimensiunea painii si se pune pe in tigaie grill.
Cand se intoarce pe partea cealalta deasupra se pun felii de cascaval si nu se mai intoarce.
Cand este gata se pune carnea peste rosii si se adauga deasupra castravetii si sosurile.
Bineinteles puteti folosi alte condimente si legume.
Cand este gata se pune carnea peste rosii si se adauga deasupra castravetii si sosurile.
Bineinteles puteti folosi alte condimente si legume.
*puteti folosi chifle mici si impartii carnea in cercuri cat diametrul chiflelor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu