Ingrediente:
- ardei capia rosu
- cateva aspirine
Se spala ardeii si se curata de seminte, apoi se dau prin masina de tocat si se fierb pana seamana cu o pasta. Se adauga cateva aspirine dupa ce se dau jos de pe foc.
***
Ardeiul rosu este o sursa buna de fibre alimentare, vitamina A, C, E, K si B6, acid folic si potasiu.
Ardeiul rosu are proprietati digestive si vitaminizante si combate astmul si cancerul pulmonar si alte tipuri de cancer, afectiuni oculare, anemia, artrita reumatoida, arteroscleroza, constipatia, crampele, degaraturile, boliile locomotorii, digestive si osoase; inflamatiile, colicii intestinali, oboseala cronica si migrenele; previne infarctul miocardic, etc.
Sursa: www.divahair.ro
***
Ardeiul rosu este o sursa buna de fibre alimentare, vitamina A, C, E, K si B6, acid folic si potasiu.
Ardeiul rosu are proprietati digestive si vitaminizante si combate astmul si cancerul pulmonar si alte tipuri de cancer, afectiuni oculare, anemia, artrita reumatoida, arteroscleroza, constipatia, crampele, degaraturile, boliile locomotorii, digestive si osoase; inflamatiile, colicii intestinali, oboseala cronica si migrenele; previne infarctul miocardic, etc.
Sursa: www.divahair.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu