Ingrediente:
- circa 15 bucati piscoturi
- 1 plic praf de budinca (lapte si zahar conform indicatiilor de pe pachet)
- circa 500 ml cafea dulce, cappucino sau lapte
- frisca
- cacao pentru ornat
Preparare:
Se prepara exact ca tortul Tiramisu inlocuind crema de branza cu budinca.
Mai intai se prepara cafeaua si se lasa la racit.
Intr-o tava de cozonac se incepe cu un strat de piscoturi tinute cateva secunde in cafea.
Dupa ce am pus primul strat de piscoturi incepem sa facem budinca conform indicatiilor de pe pachet. In tava se adauga jumatate din cantitatea de budinca iar repede adaugam al doilea strat de piscoturi inmuiate in cafea apoi turnam budinca care a ramas. Aceasta etapa trebuie sa decurga repede pentru a nu se intari budinca in vasul in care ati facut-o, deci trebuie sa aveti la indemana piscoturile si cafeaua.
Dupa ce s-a racit se orneaza cu frisca si cacao, apoi se da la frigider circa o ora.
Bineinteles, daca nu va plac preparatele la plic puteti face varianele de frisca si budinca in casa.
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergere