luni, 9 decembrie 2013

Chiftele


Ingrediente:

- 500 g pulpa de porc (sau orice fel de carne)
- 2 cepe
- o capatana usturoi
- 2 oua
- 2 cartofi
- o felie de paine inmuiata in apa
- marar
- patrunjel
- cimbru
- boia dulce
- sare
- piper


Preparare:

Carnea, ceapa si cartofii se taie bucati si se dau prin masina de tocat impreuna cu usturoiul. 
Se condimenteaza si se adauga celelalte ingrediente. Se amesteca bine cu mana, apoi se formeaza chiftelute dupa plac si se prajesc in ulei, in dry cooker* sau se coc la cuptor.


*Daca doriti sa le gatiti in dry cooker trebuie sa stergeti tigaia dupa fiecare tura de chiftele. Puteti adauga putin ulei ca sa aiba un gust mai bun. Chiftelele din poza sunt facute in dry cooker.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu