joi, 6 decembrie 2012

Pui la dry cooker

Din categoria "ce sa mai trantim in dry cooker", astazi va prezint o "reteta" pe care o poate pregati si un copil. :) Un copil mai mare ca bineinteles copiii nu au voie sa se joace cu focul sau cel putin asa am aflat de la o fetita cu niste chibrituri...






Se iau pulpele de pui, se spala, se curata de piele, se presara pe ele niste condimente pentru carne de pui (poti folosi si sare, piper si boia sau orice alt amestec de condimente) si se trantesc in tigaia dry cooker incinsa (fara ulei). Se pune capacul si se lasa cca 15 minute pe fiecare parte.
Daca pui multe pulpe vor fierbe in zeama lor ceea ce unora nu le place, asa ca putem scurge zeama daca se strange prea multa, si o putem folosi la supe (o depozita cca. 3 zile in frigider).
Nu ridicati capacul foarte des.

Am incercat sa fac si cartofi pai la dry cooker dar nu imi plac, ies cam tari.
Am papat cu niste gogosari ca deh... cartofii ingrasa...

Merg de minune cu un sos de usturoi cu smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu