vineri, 16 noiembrie 2012

Tortilla


Ingrediente:

- 3 cani faina
- 300 ml lapte sau apa calduta
- un plic praf de copt
- 1 lingura ulei
- un praf de sare


Preparare:

Se amesteca intr-un vas faina, praful de copt si sarea. Amestecand se adauga uleiul si laptele treptat. 
Coca se framanta timp de 2 minute pe o suprafata tapetata cu faina.
Se lasa deoparte in vas acoperit cu un prosop 10 minute.
Cu ajutorul palmelor facem 12 bilute de coca si le punem pe o farfurie. Le acoperim cu un prosop si le lasam 10 minute la crescut.
Pe o suprafata tapetata cu faina se intind subtiri bilutele cu facaletul cat sa incapa intr-o tigaie.
Se coc intr-o tigaie incinsa (fara ulei in ea) pe o parte si pe cealalta. Intepati bulele de aer si scoateti aerul cu o paleta.

Gustati una cat e calda! :)


Pentru a nu se intari se pastreaza intr-o punga de plastic 2-3 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu